Wij zijn makers

Deaplus-stielmannen en -vrouwen, gepokt en gemazeld in het zoeken naar oplossingen. Wij zoeken net zolang tot je keuken, je badkamer of je maatkast naadloos aansluit bij je levensstijl. We gaan prat op precisie, al is onze bolster vaak ruw. We zijn gedreven door onze stiel en we houden elkaar scherp. Wat ontworpen wordt, wordt gemaakt, wat gemaakt wordt, wordt gemonteerd, door een smeltkroes van talent en expertise die zich richt op perfectie. Maar het is vakmanschap zoals met vakmannen: er mag al eens ‘een hoek af zijn’ om het geheel te doen passen.

Ons aanbod
Empowered

Mijn interieur werkt voor mij ...

Je hebt het druk en wil graag een overzichtelijke strakke leefruimte als je thuis komt. Je hebt graag alles weggewerkt, greeploos, en met een rustgevende ‘blend’ van kleuren, zodat je iconische Eames stoel het mooiste naar voren komt.

Meer weten
Explorative

Ik beleef elke minuut intens ...

Elke minuut intens beleven, betekent geen enkele ervaring aan je voorbij laten gaan. Het leven is een avontuur, zit vol inspiratie, vol ideeën, vol cultuur, vol kleuren en geuren.

Meer weten
Spelende kinderen

Ik geniet van leven in huis

Als je deel uitmaakt van een groot gezin, is de badkamer altijd te klein om iedereen voldoende tijd te geven, dan kunnen we hiervoor handige oplossingen bedenken. Kook je graag voor vrienden en familie, houd je van gezellige momenten te delen zoals een aperitief aan het eiland of je eigen bar, daarvoor hoef je zelfs geen uitgebreide hobbykok-keuken te bouwen of een grote leefruimte te hebben. 

Meer weten
Whole living

Ik leef bewust ...

Ben je iemand die gezond eten enorm belangrijk vindt, voor jezelf en voor je gezin? Ben je iemand die bezorgd is om je voetafdruk, en die het liefst duurzaam omgaat met verbruik?

Meer weten

Overal aanwezig, nergens ver weg

In een keuken deel je momenten, in een badkamer neem je tijd voor jezelf, maatkasten geven je ademruimte en gezelligheid.

Locaties
Dea Plus map
 

Een eigenzinnige kijk op het leven

In een keuken deel je momenten, in een badkamer neem je tijd voor jezelf, maatkasten geven je ademruimte en gezelligheid.