Bekijk ons aanbod

Keukens

Badkamers

Maatkasten

Mijn interieur werkt voor mij..

Je hebt een druk leven en niet veel tijd om te koken. Desalniettemin moet je keuken een perfect geïntegreerd object zijn in je leefruimte, meticuleus afgemeten, doelgericht ontworpen en ‘aanwezig’ naarmate je zelf wil toelaten. Er zijn momenten dat je je gasten onderhoudt bij een aperitief en je keuken de ideale bar is. Maar er zijn ook momenten dat je enkel nood hebt aan een snel en efficiënt ontbijt. 

Onze makers ontwerpen keukens die passen bij jouw gevoel voor symmetrie en jouw smaak voor een perfect ‘geblend’ geheel. Soms draait alles rond 1 iconisch element, en vaak is het geheel een perfect gebalanceerde ‘blend’.

Mooie blend van kleuren ...

   

Symmetrie geeft rust ...

   

Alles strak weggewerkt ...

   

Mijn badkamer is mijn mentale gym..

Een performante dag start met het juiste ritueel, en dat vindt vaak plaats in mijn badkamer. Hier zet ik alles even op een rijtje, visualiseer ik wat ik die dag ga bereiken en maak ik me gereed om de wereld aan te pakken.

Ontworpen uit een drang naar perfectie..

    

Voor kwaliteit heb je vakmanschap nodig..

     

Hoogwaardige afwerking komt voort uit onze toewijding..

     

Elegance and honesty are two mandatory parameters for any human production.

Philippe Starck

Samen maar toch apart!

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een tweede apart toilet te voorzien, daarom kiezen alsmaar meer mensen voor een extra toilet op de badkamer. Vaak moet je hierbij wel inboeten op jouw privacy, maar wat als je nu eens een scheidingswand kan voorzien die ervoor zorgt dat je meer privacy hebt en tegelijkertijd extra opbergruimte?.

Meer weten?

Mijn kastoplossingen zorgen voor een geïntegreerd geheel..

Alles heeft zijn plaats en hoeft slechts zichtbaar te zijn wanneer het nodig is. Dit zorgt voor rust en ruimte in de omgeving en in je hoofd. Het maakt ruimte vrij voor gedachten, voor creativitiet voor focus.

Tip: Ga voor een kastenwand die deuren opent!

We verwerken je deurgat in de kastenwand, zodat je wand volledig gevuld is met hetzelfde materiaal zonder onderbreking. Je krijgt hierdoor een ruimtelijker gevoel. De doorgang is netjes verborgen achter een deur die je visueel niet kan onderscheiden van de andere fronten.

Lees hier de volledige blog 

Onze makers ontwerpen en produceren kastoplossingen voor elke ruimte, van een strakke kastenwand voor de vestiaire tot een TV kast waarbij de TV enkel zichtbaar is als hij gebruikt wordt.

Bergruimte en gezelligheid..

    

Perfect uitgemeten, maximaal ingevuld..

        

Orde en gebruiksgemak..

     

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief

Volg ons op