Samsung AirDresser stoomkast: altijd kleding zonder kreukjes of geurtjes

Samsung AirDresser stoomkast: altijd kleding zonder kreukjes of geurtjes

Uitzonderlijke acties

Tijdelijke actie: - 15% bij aankoop van de AirDresser | - 50% bij aankoop van uw keuken, badkamer of maatkast (actievoorwaarden, zie onder*).

Hoe zorg je ervoor dat je kleding weer fris, proper en kreukvrij is zonder dat je ze naar de droogkuis hoeft te brengen? Maak kennis met de AirDresser van Samsung, een compacte stoomkast die kleding verfrist, reinigt, ontkreukt en droogt. Perfect geschikt voor hotels, b&b’s, bedrijven … maar ook voor thuis

De AirDresser stoomkast ziet eruit als een stijlvolle en moderne garderobekast die perfect in een walk-in of dressing past. Ze maakt gebruik van een combinatie van stoom en lucht die diep en voorzichtig in de stof van kledingstukken doordringt. Op die manier worden bacteriën, huisstofmijt en geurtjes verwijderd.

Na amper 39 minuten komt kleding fris en kreukloos uit de AirDresser. In die tijd kun je niet even naar een droogkuisservice rennen en je kleding laten reinigen.

Wat kan de AirDresser allemaal? Ontdek de functies die je zéker zult gebruiken.

airdresser-global-lifestyle-image-7-s

JetSteam: ontsmet en frist je kleding op

De functie JetSteam laat op hoge temperatuur stoom in de stof van je kleding doordringen. Zo worden bacteriën, virussen en allergenen verwijderd, onder meer influenza, herpesvirus, E.coli en huisstofmijt. Maar ook irriterende geurtjes van tabak, zweet en voeding – denk aan gegrild vlees – zijn weg na een JetSteam-behandeling.

Geurfilter

Bovendien vangt de geurfilter gassen op die geurtjes veroorzaken en verwijdert ze uit je kleding. Zijn er nog spoortjes van zweet, tabak, bakken en braden, of chemisch reinigen te bespeuren? Dankzij de geurfilter is er niets meer van te merken.

JetAir droogt kleding op lage temperatuur

Natuurlijk wil je dat kleding ongekrompen en zonder schade uit de AirDresser komt. Daarom droogt de AirDresser kleding op een milde manier: de JetAir-functie droogt op een lage temperatuur van bovenaf en een warmtepomp doet hetzelfde onderaan. Zo ontstaat er een luchtcirculatie voor een gelijkmatige droging.

Kreukvrij = strijkvrij

Geen tijd om te strijken? Je kleren komen kreukvrij uit de AirDresser. Door de combinatie van stoom en lucht worden kreuken uit kleding verwijderd, zodat je ze praktisch meteen kunt dragen.

JetAir + AirHanger verwijderen stof snel en stil

Hangt er geregeld stof op je kleding? Het JetAir-systeem en de AirHangers blazen krachtige luchtstromen naar boven en beneden. Vastzittend stof komt los en wordt verwijderd, zelfs diep in de kleding. Door de speciale hangers reinigt de AirDresser je kleding in stilte. Het systeem trilt slechts in geringe mate en maakt het amper lawaai.

airdresser-global-lifestyle-image-10-s

Wat je nog moet weten over de AirDresser

• De AirDresser meet 445 x 1850 x 615 mm.

• De binnenkant van de AirDresser blijft schoon: de Self Clean-technologie zorgt voor luchtontvochtiging, reiniging en verwijdering van geurtjes.

• De AirDresser houdt dankzij de ontvochtiging-functie je kamer droog zonder een extra luchtontvochtiger.

• De AirDresser is uitgerust met artificiële intelligentie: SmartThings verbetert zijn prestaties op basis van jouw gebruikersgegevens.

De deur van de AirDresser sluit veilig, zacht en stil. Laat hem rustig zijn werk doen, je opgefriste kleding zal je dankbaar zijn.

Tijdelijke actie bij Dea Plus

* Dea Plus geeft je tijdelijk 15% korting op de Samsung AirDresser stoomkast. Bij aankoop van een keuken, badkamer of maatkasten vanaf € 7000 (excl. BTW) ontvang je zelfs 50% korting op de AirDresser.
Deze actie geldt niet voor Projectklanten.

Vraag een demo aan

Wil je de AirDresser met je eigen ogen zien? Een demo van dit toestel in een van onze showrooms is écht de moeite waard, voor hotels, b&b’s, bedrijven … én voor thuis.

Wij zijn makers!

En houden graag rekening met al jouw wensen tijdens het uitwerken van jouw toekomstige keuken, badkamer of maatkast. Bezoek één van onze toonzalen en laat je inspireren.

Maak nu jouw afspraak

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels