Ga voor een kastenwand die deuren opent!

Ga voor een kastenwand die deuren opent!

Tips & tricks

Je zou graag een kastenwand plaatsen die strak oogt maar er zit net een deur in die muur? En je houdt bovendien van uitlijning en symmetrie? Wat nu? Deaplus to the rescue!

Een oplossing op maat

Geen nood! Dankzij een maatoplossing vegen we jouw interieurprobleem zo van de baan. De deuropening verwerken we namelijk IN de kastenwand. Hierdoor is de doorgang netjes verborgen achter een deur die je visueel niet kan onderscheiden van de andere fronten. Zo is je wand volledig opgevuld met hetzelfde materiaal zonder enige onderbreking. Hallo ruimtelijk gevoel!

Eén strakke lijn doorheen de ruimte

Hoe lossen we jouw probleem nu concreet op? We brengen je deur en kastenwand in lijn door de deur voor de wand te zetten. Hierbij voorzien we onzichtbare scharnieren en een minimale greep, zo valt de deur visueel weg in het geheel.

Blijft mijn deur dan nog wel even stabiel als voorheen? Ja hoor! Door het gebruik van opgedikte zijvolumes blijft de deur stabiel en degelijk.

kastenwand4

Opent deze oplossing voor jou heel wat deuren?

Heb jij een voorkeur voor consequent gebruik van materialen in je interieur?
Vind je rust in een afgemeten geheel waar alles zijn plaats en functie heeft?
Ben je bovendien fan van een interieur dat functioneel en esthetisch in elkaar steekt én je het leven makkelijker maakt?
Dan is dit nog maar één van de vele oplossingen die wij je kunnen aanbieden.

Bespreek jouw wensen zeker met één van onze makers, ze helpen je graag verder met het bedenken én maken van jouw droominterieur.

Ontmoet één van onze makers

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels