Project Emerald Haven - Domitys

Project Emerald Haven - Domitys

Projecten

Bouwproject in de kijker: Emerald Haven - Domitys

De nieuwe serviceresidentie ‘Emerald Haven’ ligt in de wijk “Nieuw Zuid”. Deze wijk is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in Antwerpen, aan de oever van de Schelde. Een innovatieve woonsite van ontwikkelaar ‘Triple Living’ die uitblinkt in duurzaamheid, in een leefbare, groene stadsbuurt, autoluw en met een groot centraal park ten zuiden van het stadscentrum van Antwerpen. Het project omvat 116 appartmenten met 1 en 2 slaapkamers. De appartementen en gezamenlijke ruimtes zijn gebouwd voor maximaal comfort. Zo is er een beautyruimte met kap- en schoonheidssalons, een bewegingsruimte met zwembad, fitness en sauna, een creatieve ruimte met een atelier en daarnaast nog het onthaal, een restaurant, multimediasalon en bar. (meer info, klik hier)

Tot stand gebracht met ...

Dit uitzonderlijk project werd voor Triple Living gerealiseerd door Interbuild, die behoort tot de top van de Belgische bouwmarkt, gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen.

A2O architecten was verantwoordelijk voor de architectuur van dit project. Zij zijn ondertussen bekend voor projecten in de culturele sector, onderwijs en scholenbouw, gezondheid en sport, huisvesting, industrie en utiliteit en kantoren.

Deaplus werd gekozen als partner voor keukens, badkamerkasten en allerhande kastoplossingen. De productie hiervan werd gedaan in één van onze twee fabrieken.

“In de categorie van ‘serviceresidenties’ was dit een ontzettend interessante opportuniteit om de diversiteit van ons aanbod en onze competenties te tonen. Naast het voorzien van basiskeukens en badkamerkasten, hebben we ook een gedeelte van de interieurafwerking gedaan in de gemeenschappelijke ruimtes”.

Annelies Vaes, Sales Manager Deaplus

Een interessant project voor Deaplus

“Wij hebben in alle 116 woongelegenheden volledige uitgeruste keukens geplaatst. Tevens hebben we de badkamers voorzien van onderrijdbare lavabo’s met badkamerkastje en spiegel. Daarnaast hebben we ook 14 gemeenschappelijke ruimtes ingericht: de onthaalbalie met 116 postvakken met ingewerkte ledverlichting, een bar-meubel met zwart composiet tablet en ingewerkte led-spots, een computermeubel met ingebouwde spots op afstandsbediening en een greeploos tv-meubel met tip on-laden. We installeerde ook het bergmeubel met spiegel en de voetsteunen in het kapsalon en het buffet met nissen in het restaurant.”
[Ine devos, Werfleider Deaplus]

“Het machinepark werd recent voor 1 miljoen euro vernieuwd, zodat we nog beter aan de wensen van onze opdrachtgevers kunnen voldoen."

Jos Vaes, oprichter Deaplus

Wie is Deaplus ...

We produceren en installeren reeds 4 decennia in de project- en particuliere markt, met twee fabrieken en 5 showrooms in Vlaanderen. Onze 110 ‘makers’ voorzien jaarlijks duizenden keukens, badkamers, dressings, bergingen, tv-meubelen…, kortom alles wat is gebaseerd op kastoplossingen. Dit gaat van high-end particulier, projectmarkt tot zelfs low-end sociale projecten. Wij denken in oplossingen, niet in segmenten. Wij zijn Makers.

Wil je graag meer weten over onze projecten? klik hier.
Wil je graag meer weten over onze productie? klik hier.

Deaplus als partner voor jouw project

Onze makers tonen maar al te graag hun makerschap en hun vakkennis voor jouw project. Kies voor het uniek maatwerk van Deaplus en breng zo uw project naar een hoger niveau

Kom eens met ons babbelen

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels