Bekijk ons aanbod

Ik beleef elke minuut intens..

De keuken dient om te experimenteren..

In mijn keuken kan je de wereld proeven. Overal waar we zijn geweest, liet een culinair stukje achter in onze herinneringen. Meer nog, bij het kiezen van materialen en indeling gebruikten we vooral inspiratie uit het buitenland, plaatsen en sferen waar we van houden. Onze keuken is een collage van onze persoonlijkheden.

Wist je dat..

Deaplus altijd op zoek is naar andere ‘makers’ die vakmanschap voorop stellen. We houden van authenticiteit. Kom bij ons op de koffie voor een goed gesprek over keukens badkamers en maatkasten, en wij laten je proeven van de heerlijk ambachtelijke Monx koffie.

Bekijk hun verhaal hier  

Een keuken moet bij je passen, je moet er jezelf in kunnen herkennen, er trots op zijn. Het is een plaats die uitnodigt om creatief te zijn. Er zitten vaak verhalen achter de keuze van materialen of de oplossingen die erin verwerkt zijn. We ontwerpen elke keuken uniek voor de persoon die er gebruik van maakt.

Welk materiaal zou je kiezen voor de afwerking van je keukenkasten?

Je keukenkasten vormen het visitekaartje van je keuken. De materiaalkeuze van je keukenkasten is dan ook uitermate belangrijk. Naast esthetische argumenten heb je ook best oog voor functionaliteit. We zetten in deze blog de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van keukenkasten op een rijtje.

Lees hier de volledige blog

Met open nissen kan je ‘wild’ gaan op het gebied van decoratie..

        

Indirect licht kan mooie accenten leggen..

   

Speel met kleur: mint groen en wit..

   

Compact met veel uitstraling..

  

Wist je dat..

Deaplus alles zelf produceert in twee eigen fabrieken. We hebben een volledig geautomatiseerd gedeelte, maar een atelier met manuale afwerking, en daarenboven een eigen lakkerij. 

Klik hier voor meer info

Mijn badkamer, mijn domein..

Dit is de plaats waar ik me even kan terugtrekken van de wereld. Niet per se de grootste ruimte in huis, maar zeker de ruimte waar zeer veel is over nagedacht. Het bevat alles wat ik nodig heb zonder een fortuin te kosten.

Een nieuwe badkamer mét plaats voor jouw make-up

Hoe bewaar jij jouw make-up? Heb je alles bij de hand, of vergeet je wat je eigenlijk allemaal aan make-up hebt verzameld? Hoeveel etui’s, doosjes en zakjes gebruik je? En dan komt nog de grootste vraag ... zorgt jouw spiegel ervoor dat je je op je gemak kunt opmaken?

Meer weten

Elke centimeter benut..

     

Een ruime douche past altijd..

    

Badkamer zoals in een Design Hotel..

     

Bye bye linnenmand!

Staan jouw linnenmanden altijd in de weg? Is de was sorteren niet meteen jouw grootste hobby? Dan verstoppen wie die linnenmanden toch gewoon?!

Bekijk hier de volledige blog

Kastoplossingen maken kleinere ruimtes groot..

Net genoeg kasten, we ontwerpen onze kastoplossingen zodat ze voldoende bergruimte bieden zonder het ruimtelijk gevoel te verminderen.Op basis van informatie over het gebruik, de gewoontes en de verwachtingen van mensen worden slimme ontwerpen gemaakt die de ruimte zijn eigenheid geven.

Een leeshoek kan ook zeer decoratief zijn..

    

Relaxen voor de TV of het haardvuur, en tegelijkertijd plaats om te werken..

            

Of je werkplek netjes weggewerkt in de kastenwand van de vestiaire..

   

WIJ ZIJN MAKERS en werken samen met andere makers

We werken samen met een jonge ondernemende ‘maker’, Stefanie, die pas een eigen lijn krukken op de markt heeft gebracht.

Lees hier haar verhaal

Volg ons op

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief