Bekijk ons aanbod

Ik leef bewust..

Ik maak bewuste keuzes in de keuken..

De keuken is een magische plek waar ik puurheid van ingredienten wil voelen, ruiken en proeven. Hier maken we het eten dat ons gezond en energiek houdt. Met de juiste tools op de juiste plaats, en een gezonde combinatie van ruimte en materialen, is het een plezier om een (h)eerlijke maaltijd klaar te stomen.

Wist je dat..

Ons hoofdkantoor, en onze fabricage in Heusden-Zolder, is volledig bedekt met zonnepanelen om onze activiteiten te voorzien van duurzame energie.

Een bewuste keuken wordt ontworpen met nog meer aandacht voor ergonomie, maar ook voor een gebalanceerde combinatie van materialen die een gevoel van ruimte creëren. Functioneel doordacht met kasttechnieken die zorgen voor een goede organisatie en ontworpen om makkelijk en hygienisch te onderhouden.

Zichtbaar groen in de keuken..

       

Gemakkelijk sorteren..

   

Goed georganiseerd..

    

Lichte en natuurlijke materialen..

   

Mijn badkamer is mijn persoonlijke ‘wellness’ ruimte..

Je badkamer doet veel meer dan enkel een plaats zijn waar je je wast en omkleedt. In je badkamer sta je het meeste in contact met water, en dat heeft zoveel gezondheidsvoordelen. Een koude douche is goed voor je bloedcirculatie, voor je immunsysteem, je wordt alert en het vermindert stress. Een warme douche kan helpen met een betere nachtrust en biedt onmiddelijke ontspanning. En een warm bad maakt gelukkig. Waar je ontspant wil je niet altijd rommel zien of al je potjes, tubes, mandjes, etc. Onze makers ontwerpen badkamers waar je helemaal tot rust kan komen.  

Proper en netjes

Staan jouw linnenmanden altijd in de weg? Is de was sorteren niet meteen jouw grootste hobby? Dan verstoppen wie die linnenmanden toch gewoon?!

Lees hier de volledige blog

Ruim en helder..

     

Geniet elke dag van je douche..

    

Materialen die het juiste gevoel opwekken..

    

Alles netjes op z’n plaats..

Een georganiseerd huis geeft je energie. Al je kastoplossingen zijn slim ontworpen om op de juiste plaats de juiste spullen te voorzien. Zo kan je ontspannen, maar zo krijg je ook gemakkelijk focus. Om het beste uit jezelf naar boven te halen, moet je interieur even helder en gestructureerd zijn als je hoofd, met een indeling en met materialen die goed aanvoelen en voor balans zorgen. 

Natuurlijke materialen komen tot zijn recht met een strakke kastoplossing..

     

Voldoende berging aan je keuken..

    

Ruim, flexibel en georganiseerd..

    

Keramisch werkblad is zeer onderhoudsvriendelijk..

Eén van de meest recente innovaties is het keramische werkblad. In deze blog zetten we de voordelen van dit unieke materiaal op een rij.

Meer weten?

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief

Volg ons op