Een nieuwe badkamer mét plaats voor jouw make-up

Een nieuwe badkamer mét plaats voor jouw make-up

Tips & tricks

Hoe bewaar jij jouw make-up? Heb je alles bij de hand, of vergeet je wat je eigenlijk allemaal aan make-up hebt verzameld? Hoeveel etui’s, doosjes en zakjes gebruik je? En dan komt nog de grootste vraag ... zorgt jouw spiegel ervoor dat je je op je gemak kunt opmaken?

Heel wat vrouwen vergeten na te denken over dit belangrijk "issue" bij de aankoop van een badkamer. Want wat als je net zoals een echte ‘celebrity’, je eigen plek had hiervoor? Wij bieden jou de oplossing!

Een make-up tablet met spiegel verwerkt in je badkamertablet

Wat bedoelen we hiermee? Dankzij een ingebouwde make-up tablet kan je een stuk van je badkamertablet naar boven klappen. In de geopende zone kan je jouw make-up netjes sorteren. Zo is het niet langer zoeken naar dat ene potje nagellak dat bij je outfit past.

Aan de binnenzijde van dit tablet is een spiegel voorzien, zodat je rustig kan plaatsnemen aan je tablet om je make-up bij te werken. Dat noemen we pas echt even me-time!

Een vaste plaats voor jouw make-up

In de dikte van het tablet bouwen we een lade in. Deze voorzien we van praktische onderverdelingen zodat je make-up items mooi op zijn plaats blijven. Dit is een ondiepe lade, want make-up stapelen is gewoon niet praktisch of overzichtelijk. 

Wil je in de lade liever jouw juwelen opbergen? Dat kan natuurlijk ook! Mits een aanpassing van de indeling vinden oorbellen, kettingen, armbanden ... hun plaats in jouw lade.

Past dit ook in mijn kleine badkamer?

Absoluut! Deze oplossing past perfect in een compacte leefruimte. Als je weinig plaatst hebt voor een badkamer, kan je deze perfect heel slim en gerieflijk maken met dit soort oplossingen. ’s Morgens geeft een badkamer je energie en ’s avonds helpt het je ontladen, zorg er dus voor dat jouw badkamer perfect past bij wie je bent en jouw levensstijl.

 

Speciaal voor jou selecteerde Deaplus 5 unieke DIY-tips om jouw huidige badkamer een serieuze upgrade te geven. Download snel ons inspiratieblad en haal je beste DIY-skills in jezelf naar boven! 

Wij zijn makers!

En houden graag rekening met al jouw wensen tijdens het uitwerken van jouw toekomstige badkamer. Bezoek één van onze toonzalen en laat je inspireren.

Maak nu jouw afspraak

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels