Samen maar toch apart! Een toilet in jouw badkamer.

Samen maar toch apart! Een toilet in jouw badkamer.

Tips & tricks

Wanneer je met meerdere personen in een gezin leeft, komt het wel eens vaker voor dat het toilet bezet is. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om een tweede apart toilet te voorzien. Daarom kiezen alsmaar meer mensen voor een extra toilet op de badkamer. Vaak moet je hierbij wel inboeten op jouw privacy tenzij je natuurlijk een extra muur plaatst. En wat als je in deze scheidingswand dan ook nog eens extra opbergruimte kan voorzien?

De functionele scheidingstruc voor een toilet in de badkamer

Een scheidingswand is ruimtebesparend maar kan ook erg functioneel zijn, wat dacht je van een kast als scheidingswand? Zo kan je heel makkelijk poetsproducten, wc-artikelen en heel wat extra's opbergen. Mooi verstopt in de muur van jouw toilet.

De scheidingswand werkt als een soort uittrekkast. Deze is opgedeeld in 2 stukken: 1 zijde gebruik je langs de toiletkant, de andere langs de badkamerkant. Hierdoor heb je op een kleine oppervlakte onmiddelijk heel wat extra opbergruimte. Deze extra "wand" maakt deel uit van het totaalontwerp van jouw badkamer. Je moet hiervoor dus ook geen andere vakman inschakelen. Handig toch?!

Wil jij graag ook wat extra privacy in jouw badkamer?

Maak nu jouw persoonlijke afspraak en wij helpen jou graag verder met het design van jouw droombadkamer.

Maak een afspraak

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels