Sitplak - Minimalistische, degelijke én betaalbare zitkrukken!

Sitplak - Minimalistische, degelijke én betaalbare zitkrukken!

Makers
Partners

WIJ ZIJN MAKERS en stellen met trots een fantastische maker voor! Stefanie maakt met een stevige dosis passie én creativiteit deze minimalistische, degelijke én betaalbare zitkrukken. Haar makersverhaal en haar liefde voor het makerschap heeft ons geïnspireerd en hopelijk jou ook!

STORY OF SITPLAK

Een vergeefse zoektocht naar minimalistische, degelijke én betaalbare zitkrukken bracht Stefanie van Sitplak op het idee om er gewoon zelf te maken.

 

Hoewel ze geen ontwerper is, weet ze wèl wat ze mooi vindt en ontwierp ze een strak onderstel en twee sterke toppings met een leuke kleur of wat vilt. Hout heeft haar al altijd gefascineerd en dat heeft ze aan haar grootvaders te danken. De geur van bewerkt hout is voor Stefanie dan ook pure nostalgie. De krukken bestaan daarom ook niet voor niets uit 100% beukenhout, dat niet alleen lekker ruikt maar ook nog eens oerdegelijk is!

De keten van Sitplak is kort: de krukken gaan rechtstreeks van het atelier naar de consument. Daarnaast werken ze slechts met een beperkt aantal basis designs. Twee redenen waardoor ze de kosten kunnen drukken.

De minimalistische, degelijke én betaalbare zitkrukken zagen dus het licht. Enkel een vlotte naam ontbrak nog: Zitkruk, Sitkruk, Zitplak,.. Welkom bij SITPLAK! Dat overigens ook Fries blijkt te zijn voor ‘Stoel’, mooi meegenomen toch?

Waarom kies jij voor Sitplak?

  1. Minimalistisch, degelijk én betaalbaar
  2. Jij kiest uit 2 strakke ontwerpen en stelt zelf je favoriete kruk samen. Met een basis van 100% massief beukenhout én een afwerking van twee componenten water gedragen lak of 100% wol vilt kies je bewust voor degelijkheid.
  3. Een kruk binnen jouw budget! Met een prijsrange van €99 euro tot €159, vind je zeker en vast dé perfecte kruk!
  4. Personaliseer jouw kruk! Jij kiest de hoogte, het soort zitting, de kleur en het vilt. Zo stel je in no time je favoriete kruk helemaal samen. Dankzij een handige tool ontwerp jij in slechts enkele klikken jouw favoriete kruk. Even afrekenen en Sitplak zorgt ervoor dat jouw droomkrukken zo snel mogelijk bij je thuis geleverd worden of je kan ze zelf in de winkel ophalen.
  5. #IKKOOPBELGISCH: Sitplak maakt deel uit van "Ik Koop Belgisch": dé lijst met mode- en designmerken uit eigen land. Een label waar ze terecht meer dan fier op zijn!

Heb je de "Sitplak-kriebel" te pakken? KLIK HIER voor meer info over dit fantastisch merk!

Zie jij zo'n minimalistische, degelijke én betaalbare zitkruk al helemaal zitten?

Kom dan zeker een kijkje nemen in één van onze toonzalen. In elke toonzaal kan je deze fantastische zitkrukken komen bezichtigen en uitaard ook uittesten! 

 

Kom gerust eens langs

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels