Bekijk ons aanbod

Keukens

Badkamers

Maatkasten

Ik geniet van leven in huis

Ik geniet van koken voor gezelschap..

'Ik vind het geweldig om andere mensen te plezieren met lekkere gerechten en lokale kwaliteitsproducten. Het is druk in huis, en zo heb ik het graag. Koken, eten en opruimen is een ritueel dat ons elke dag samenbrengt. Mijn keuken heeft een belangrijke centrale rol in ons huishouden, en dat maakt het zoveel meer dan een keuken.'

Onze makers ontwerpen keukens die passen bij jouw huishouden. Kook je dan weer voor veel mensen, en dan weer eens voor twee? Heb je zitplaatsen nodig voor alle gelegenheden maar het moet gezellig blijven? Heb je graag alles meteen bij de hand? Onze kastoplossingen zijn multi-functioneel en we ontwerpen vaak een indeling die voldoende ruimte verschaft voor je gezin, familie en vrienden. Want samen deel je de mooiste momenten in de keuken.

Ruimte om samen te zijn..

   

Materialen die een warme sfeer creëren..

     

Alles bij de hand, een keuken die intens gebruikt wordt..

   

Eenheid met je living

Al eens gedacht aan dampkappen met een hoogwaardige decoratieve afwerking?

Wave tracht de afzuigkap de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living.

Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. De esthetische pluspunten zorgen ervoor dat deze modellen een lust voor het oog zijn en een welkome aanvulling in iedere moderne keuken.

Klik hier voor meer info

Mijn badkamer is persoonlijk en wordt gedeeld..

De badkamer is ’s morgens een gezellige drukte, en ’s avonds een plaats waar je wat privacy opzoekt. Met veel leven in huis is de badkamer een plaats waar je soms even wat rust kan vinden. Het is naast je slaapkamer ook een van de meest ‘persoonlijke’ ruimtes alhoewel ze ook bijna altijd gedeeld wordt met de rest van het gezin. Iedereen heeft plaats nodig voor zijn gerief, en iedereen gebruikt de badkamer het liefst op zijn eigen manier. Een badkamer ontwerpen we tegelijkertijd voor elk individu als voor het hele gezin, kastoplossingen kunnen hier echt het verschil maken.    

De functionele scheidingstruc voor een toilet in de badkamer

Een scheidingswand is ruimtebesparend maar kan ook erg functioneel zijn, wat dacht je van een kast als scheidingswand?

Lees de volledige blog

Alles kan met een slimme indeling..

    

Kleine ruimtes bieden extra mogelijkheden..

        

Bergruimte voorzien kan in elke stijl..

      

Interior design is making the best possible use of the available space

Bye bye linnenmand!

Staan jouw linnenmanden altijd in de weg? Is de was sorteren niet meteen jouw grootste hobby? En ligt jouw badkamer altijd overhoop met kleding? Dan verstoppen wie die linnenmanden toch gewoon?!

Meer weten?

Kastoplossingen maken ons huis bewoonbaar..

Onze leefruimtes worden pas echt een thuis vanaf het moment dat iedereen in ons gezin het gewenste comfort ervaart. Je kamer delen met je broer of zus, al je boeken en magazines opbergen in de living, winterkleding en zomerkleding gescheiden opbergen, grote hoeveelheden was gemakkelijk verwerken in je ‘ontworpen’ wasruimte, de kinderen ten volle laten spelen maar ook laten opruimen in hun speelruimte, je kastoplossingen geven comfort, en comfort bepaalt je levenskwaliteit.  

Werk en leven gescheiden maar niet apart..

       

Plaats om te ontdekken, te leren en te spelen..

  

Gezellige hoekjes om samen in weg te zinken..

      

Klein in oppervlakte maar niet in gebruik..

Hoe creëer je een kinderkamer waar je kinderen zich helemaal thuis voelen? We geven je graag enkele tips. Het belangrijkste advies is het inrichten van een kinderkamer die met je kind kan meegroeien. 

Lees hier de volledige blog

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief

Volg ons op