Foodies @Deaplus

Partners

Ontdek deze maand de Deaplus Atelierdagen! Geniet een hele maand lang van culinaire verwenmomenten, muzikale verrassingen en natuurlijk onze mooiste keukens, badkamers & maatkasten!

Miranda Muto [De zuiderse fijnproever]

Het is prettig vertoeven in het gezelschap van de immer goed geluimde Miranda Muto van De Zuiderse Fijnproever in Leuven. Fun beleven bij het maken van Italiaanse gerechten en het proeven van Italiaanse wijnen om er daarna samen van te genieten? Of ondergedompeld worden in de Italiaanse eet- en drinkcultuur en deze heerlijkheden ter plekke in Italië gaan ontdekken? Miranda regelt het allemaal!

Sophie & Sofie [Yums]

Sophie en Sofie, 2 ondernemende vrouwen die al lange tijd gepassioneerd zijn door een gezonde levensstijl. Vanuit hun eigen nood aan kant en klare, lekkere en gezonde producten is YUMS ontstaan. Hun slogan "You want Yummy, YUMS keeps it Healthy!" vat perfect samen waar Sophie en Sofie met YUMS voor staan: geen toegevoegde suikers, enkel hoogwaardige ingrediënten zoals havermout, spelt, amandel- en kokosmeel, fruit, zuivel en gezonde vetten en bovendien overheerlijk! Yummy!

Faty Khalis

Als echtgenote van een Belgische diplomaat, reisde ze de hele wereld rond. Een globetrottrer die de wereldkeuken van alle kanten zag, proefde en naar eigen smaak aanpaste. Van Syrië en Libië tot China en Columbia. Om dan weer voet aan wal te zetten in België. Na al die omzwervingen, zette ze op vraag van een Japanse vriendin mee haar schouders onder het succesvolle Fumi Sushi. Vandaag geeft Faty food workshops en werkt ze ook als kok aan huis. 

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels