Bekijk ons aanbod

Ik leef bewust ...

Als je bij ons een keuken, badkamer, kastoplossing of volledige kamer inricht. Dan is het belangrijk dat het past bij je gewoontes en interesses.

Ben je iemand die gezond eten enorm belangrijk vindt, voor jezelf en voor je gezin? Ben je iemand die bezorgd is om je voetafdruk, en die het liefst duurzaam omgaat met verbruik?

Je interieur weerspiegelt wie je bent. We zijn elke dag bezig met ons expertise team om nieuwe materialen en oplossingen te onderzoeken die kunnen helpen met een gezonde en bewuste levensstijl.

Voor ons gaat het niet enkel om energiezuinig of bepaalde materialen. Het gaat vooral om je gewoontes. Verwerk je veel groentjes, of moeten groentjes lang vers kunnen blijven. Wil je een gevoel van welbevinden ’s morgens en ’s avonds in je badkamer, een energie boost en decompressie. Kom je makkelijker tot rust als alles opgeruimd is, en weggewerkt zodat enkel de sfeerelementen overblijven in je leefruimte. Ga je graag sporten en wil je even snel kunnen douchen in de berging. Daar maken wij allemaal oplossingen voor, daarvoor hebben wij ontwerpers gericht op levensstijl. 

Whole

Volg ons op

Yums

SOPHIE & SOFIE [YUMS]

Sophie en Sofie, 2 ondernemende vrouwen die al lange tijd gepassioneerd zijn door een gezonde levensstijl. Vanuit hun eigen nood aan kant en klare, lekkere en gezonde producten is YUMS ontstaan. Hun slogan "You want Yummy, YUMS keeps it Healthy!" vat perfect samen waar Sophie en Sofie met YUMS voor staan: geen toegevoegde suikers, enkel hoogwaardige ingrediënten zoals havermout, spelt, amandel- en kokosmeel, fruit, zuivel en gezonde vetten en bovendien overheerlijk! Yummy!

Whole

Als we je leefwereld kunnen verruimen met onze oplossingen, dan is onze missie geslaagd.

Wist je dat...

We in toonzaal Hasselt regelmatig lekkere gebakjes voorzien van de 'Superette Bokrijk'. Zij bakken op authentieke wijze, waarbij de ingrediënten meel, desem zout en water van lokale herkomst zijn.

Exploritive