Bekijk ons aanbod

Ik geniet van koken en gezelschap ...

Als je bij ons een keuken, badkamer, kastoplossing of volledige kamer inricht. Dan zou dit oplossingen moeten bieden die je levenskwaliteit verhogen.

Maak je deel uit van een groot gezin? Dan is je badkamer is altijd te klein om iedereen voldoende tijd te geven. Wij bedenken hiervoor graag handige oplossingen. Kook je graag voor vrienden en familie, houd je van gezellige momenten om te delen zoals een aperitief aan het eiland of je eigen bar. Daarvoor hoef je zelfs geen uitgebreide hobbykok-keuken te bouwen of een grote leefruimte hebben. Een keuken kan ook perfect zitruimte bevatten om gezellig bij te praten met je tieners, of een mise-en-place toog om je gerechten op af te werken en tentoon te stellen aan het bezoek. Een ruimte wordt pas waardevol als ze gemaakt is om mensen ‘bijeen’ te brengen, zo kan je perfect je TV wegwerken als je nood hebt aan quality time met een goed glas wijn en vrienden.

Social
Keuken
Keuken
Miranda

MIRANDA MUTO [De Zuiderse Fijnproever]

Het is prettig vertoeven in het gezelschap van de immer goed geluimde Miranda Muto van De Zuiderse Fijnproever in Leuven. Fun beleven bij het maken van Italiaanse gerechten en het proeven van Italiaanse wijnen om er daarna samen van te genieten? Of ondergedompeld worden in de Italiaanse eet- en drinkcultuur en deze heerlijkheden ter plekke in Italië gaan ontdekken? Miranda regelt het allemaal!

Volg ons op

Social
dea-makers-eligoffa-02.jpg

ELI GOFFA

De muzikale toekomst van Eli Goffa, afkomstig uit Sint-Niklaas, ziet er op z’n minst gezegd rooskleurig uit. Met zijn rijkgeschakeerd stemgeluid en virtuoos gitaarspel, is zijn muziek te omschrijven als bluesy soul, Americana en sfeervolle roots. In de Voice van Vlaanderen (editie 2014) verbaasde hij de jury en mocht een staande ovatie in ontvangst nemen voor zijn indrukwekkende vertolking van Neil Young. Intussen speelde hij al succesvolle voorprogramma’s voor o.a. Hooverphonic, Bent Van Looy en Frances en was hij te zien op grotere en kleinere festivals in België.