Bekijk ons aanbod

Ik beleef elke minuut intens ...

Als je bij ons een keuken, badkamer, kastoplossing of volledige kamer inricht. Dan zou dit oplossingen moeten bieden die laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Elke minuut intens beleven, betekent geen enkele ervaring aan je voorbij laten gaan. Het leven is een avontuur, zit vol inspiratie, vol ideeën, vol cultuur, vol kleuren en geuren. Waar jij het meest van houdt, kan je laten zien in je keuze van materialen, je indeling, je grepen, je decoratie en inrichting. Maak je je eigen betonnen werkblad, of kies je marmer die je aan Italië doet denken. Of geef je je keuken een minimalistische japanse look met een focus op puurheid van materialen. Ben je meer Feng shui, of draait het om Wabi Sabi, of ben je meer bezig met de filosofie van Marie Kondo. Wil je het gevoel van een loft in een metropool of hou je van gezellig knus met een bank waar je je dekens en kussens in kan opbergen voor een filmavond?

We willen weten wat je graag doet en welke keuken, badkamer, kinderkamer, berging, TV-meubel, logeerkamer, ..., kastoplossing we daarvoor kunnen ontwerpen en fabriceren. Daarom hebben wij twee eigen fabrieken, zodat we zelf kunnen bepalen wat we moeten kunnen maken, voor jou.

Exploritive

Volg ons op

Exploritive
Faty

FATY KHALIS

Als echtgenote van een Belgische diplomaat, reisde ze de hele wereld rond. Een globetrottrer die de wereldkeuken van alle kanten zag, proefde en naar eigen smaak aanpaste. Van Syrië en Libië tot China en Columbia. Om dan weer voet aan wal te zetten in België. Na al die omzwervingen, zette ze op vraag van een Japanse vriendin mee haar schouders onder het succesvolle Fumi Sushi. Vandaag geeft Faty food workshops en werkt ze ook als kok aan huis. 

Exploritive

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief