Bekijk ons aanbod

Mijn interieur werkt voor mij ...

Als je bij ons een keuken, badkamer, kastoplossing of volledige kamer inricht. Dan zou dit oplossingen moeten bieden die je leven gemakkelijker maken, waar jij zelf controle over hebt.

Je hebt het druk en wil graag een overzichtelijke strakke leefruimte als je thuis komt. Je hebt graag alles weggewerkt, greeploos, en met een rustgevende ‘blend’ van kleuren, zodat je iconische Eames stoel het mooiste naar voren komt.

Je hebt graag alles onder controle, beheert je verwarming en energieverbruik vanop afstand. Als je zelf kookt moet je cuisson ook perfect zijn, en daarvoor wil je de nodige technologie gebruiken. Als het kon zou je graag het weerbericht in je spiegel zien ’s morgens. Je lades zijn perfect georganiseerd, voor alles is een plaats voorzien. Je dressing zorgt ervoor dat je minimaal tijd nodig hebt om je kleren te kiezen.

Naadloos integreren van technologie in kastoplossingen is waar we sterk in zijn. We werken ook met de juiste partners op het gebied van technologie om alles uit onze kasten te halen.

Samsung vuur
deaplus-toonzaal-boortmeerbeek-productfotografie-14.jpg
kraan

Wist je dat...

Je bij ons de kokend-waterkraan kan verkrijgen? We hebben deze van verschillende merken zoals Quooker, CEA en Grohe. Door een kokend-waterkraan aan te schaffen, reken je af met twee dingen: wachten op warm water en geen waterverspilling meer!

 

Als we je leefwereld kunnen verruimen met onze oplossingen, dan is onze missie geslaagd.

Empowered
kast
deaplus-toonzaal-boortmeerbeek-productfotografie-89.jpg

Wist je dat...

Dat we in de toonzaal van Hasselt een Twin cooling koelkast hebben staan van Samsung. Dit is een koel-vriescombi, waarvan de diepvries als frigo kan gebruikt worden, en waarvan de temperatuur in verschillende zones kan geregeld worden.

 

Toonzaal Hasselt

Atelier dagen gedurende heel de maand Maart!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze acties, workshops, wedstrijden en muziekevenementen.

Verder lezen

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief

Volg ons op

deaplus-toonzaal-boortmeerbeek-productfotografie-86.jpg