D Project

D Project is ons aanbod voor woonprojecten, waarbij we samen met onze partners ook hier op zoek gaan naar ideale oplossingen voor hun bouwproject. Wat onze professionele partners nodig hebben voor hun bouwproject, maken wij mogelijk. Onze aparte aanpak, waarbij we altijd vertrekken vanuit de eindklant, om oplossingen te ontwikkelen, dient als meerwaarde voor de woonprojecten. Ook hier willen we iedereen plezier laten beleven aan het samenstellen van hun interieuroplossing.

Met 30 jaar ervaring in de projectmarkt hebben we ons intussen ook op de meest efficiënte manier georganiseerd en kunnen we een betrouwbare partner zijn voor ontwikkelaars. We werken met een gebalanceerd professioneel aanbod en denken oplossingsgericht in functie van het bouwproces. We merken dat onze sterkte in totaalinrichting enorm goed van pas komt om leefruimtes in bouwprojecten in te vullen. Onze kennis van levensstijlen levert vaak een gepaste ondersteuning voor de uitstraling van het bouwproject.

 

We zijn al jaren actief in de professionele bouwmarkt, we zijn een ervaren partner. Maar dan wel met een klein hoekje af.

Wist je dat...

Je bij ons de kokend-waterkraan kan verkrijgen? We hebben deze van verschillende merken zoals Quooker, CEA en Grohe. Door een kokend-waterkraan aan te schaffen, reken je af met twee dingen: wachten op warm water en geen waterverspilling meer!

 

Project bureau
Bureau
Project keuken