Keukens

Badkamers

Maatkasten

Over DEAPLUS

beda-keukens-2017-11

Organisatie van ambachten

Wij zijn georganiseerd rond drie vormen van vakmanschap: ontwerp, fabricage en montage. Het ontwerpteam barst van de creativiteit. Ze zijn avontuurlijk en een tikje gewaagd, maar tegelijk verfijnd en nauwkeurig. Een groep van uitzonderlijke interieur architecten en vormgevers die keukens, badkamers en maatkasten tot volledige interieuroplossingen met passie ontwerpen.

Onze technische kennis werd gedurende meer dan dertig jaren uitgebouwd in onze operationele organisatie. Die zorgt ervoor dat alles geproduceerd wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hier zit het expertisecentrum waar voortdurend naar nieuwe materialen en vernieuwende afwerkingsmethodes wordt gezocht. Dit is het hart van onze innovatie.

Onze afgewerkte interieuroplossingen worden geplaatst door een team van doorgewinterde monteurs. Ze bezitten elk een bibliotheek aan oplossingen en montagetechnieken waarmee ze elke kast naadloos weten in te passen waar hij thuishoort.

Deze drie vormen van vakmanschap werken samen als een krachtig collectief, het collectief Deaplus.

Historiek Deaplus

Ons bedrijf werd opgericht door Jos Vaes. Een echte ondernemer, gestart met het verkopen van buizen van werf tot werf. Zovele tientallen jaren later stuurt hij een bedrijf met toonzalen over heel Vlaanderen en twee eigen fabrieken aan. 

Wij zijn al meer dan 35 jaren actief in het op maat ontwerpen en fabriceren van interieuroplossingen. Gespecialiseerd in maatwerk, produceren we onze eigen keukens, badkamers, dressings, ..., alle soorten maatkasten, in onze eigen twee fabrieken.

De eerste fabriek werd vroeger gebouwd naast het hoofdkantoor in Heusden-Zolder, Limburg. De tweede fabriek, Bladel, werd jaren geleden uitgebreid met een eigen lakkerij, en bevat nog een afdeling voor manuele handelingen. Op die manier zijn we in staat om heel prijsvriendelijke basisproducten te maken, maar ook zeer hoogwaardig maatwerk.

Met ons projectgamma, zijn we al even lang aanwezig op de projectmarkt en werken we nauw samen met bouwpartners om de meest geschikte interieuroplossingen te maken voor eindklanten uit woonprojecten. We merken dat ons breed aanbod aan oplossingen goed van pas komt om leefruimtes in woonprojecten slim in te vullen.

We zijn sterk in het ontwikkelen van maatoplossingen op basis van je behoeftes en levensstijl. Met een toegewijd innovatie team zoeken we permanent naar nieuwe materialen, technieken en partners..

Eind 2019 heeft Jos Vaes beslist om Dirk De Wachter aan te stellen als Gedelegeerd bestuurder en CEO. Als mede-eigenaar heeft Dirk het dagelijks beleid overgenomen van de Dea Plus Groep. Met dezelfde passie en inzet zal hij, samen met het voltallige team, het vorige beleid verderzetten en de klanten minstens dezelfde kwaliteit en service bezorgen dan ze jarenlang van Dea Plus gewoon zijn. 

organisatieambachten1

Als we je leefwereld kunnen verruimen met onze oplossingen, dan is onze missie geslaagd.

Puur Belgisch

Deaplus is al meer dan 35 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten.
Deaplus is ontstaan in Limburg en staat garant voor Belgisch vakmanschap.

Onze hoofdzetel bevindt zich in Heusden-Zolder. Onze teams in de toonzalen Boortmeerbeek, Hasselt, Sint-Pauwels en Roeselare staan paraat om klanten over het hele land optimaal en snel te kunnen bedienen.

Toonzaal keuken

Volg ons op