Uitzonderlijke DEA-deals tot maar liefst 60% korting!

Uitzonderlijke DEA-deals tot maar liefst 60% korting!

Uitzonderlijke acties

Na het succes van de verbouwingen van onze toonzaal in Hasselt hebben we besloten om ook aan de slag te gaan met onze toonzaal in Roeselare. Onze ontwerpers hebben de hoofden bij elkaar gestoken om de toonzaal om te toveren tot een plaats waar iedereen inspiratie kan opdoen volgens zijn of haar specifieke levensstijl.

Vernieuwing toonzaal Roeselare

 

De ontwerpen voor de nieuwe toonzaal zijn gebaseerd op speciale kastoplossingen voor elk type persoon en gezin. Deze kastoplossingen zullen getoond worden in in de vorm van verschillende appartementen.

Er zal een high end appartement getoond worden waarin de nieuwste technologieën en symmetrisch/strak design centraal staan. Op 60 vierkante meter wordt met een slim ontwerp alles mooi weggewerkt achter een perfecte combinatie van diverse materialen.

Er zal ook een appartement van slechts 40 vierkante meter voorgesteld worden, waarin compact living oplossingen centraal staan.

Daarnaast kan je een aantal keuken- en badkameroplossingen ontdekken voor grote gezinnen, bewuste mensen én jonge koppels.

We willen een toonzaal creëren waar iedereen zich persoonlijk tot toe aangetrokken voelt, met ontwerpen die je verrassen op functioneel én emotioneel vlak.

whole-living-v6

D-outlet - 60% korting op een selectie aan keukens

We verwachten dat de toonzaal in het najaar heropend zal worden, tot dan kan je aan uitzonderlijke prijzen de huidige keukens en badkamers op de kop tikken. We geven tot maar liefst 60% korting!

Uitzonderlijke DEA-deals

Je kan ons aanbod bekijken op onze outlet website of je springt even binnen in onze toonzaal in Roeselare!

Meer info

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels