Atelier Concerten met Eli Goffa

Atelier Concerten met Eli Goffa

Weetjes

Beleef een intiem optreden met Eli Goffa!

Eli Goffa - Maker van muziek

Kom genieten van het Atelier Concert en maak kans op een vinyl, gesigneerd door Eli.

Eli Goffa is een zeer getalenteerde 'Maker' van prachtige eigen geschreven nummers, uit het Land van Waas. Zijn stijl is te vergelijken met José Gonzalez, Ray Lamontagne, met een tikkeltje Jason Mraz en een snuifje Jack Johnson. Hij is een gitaar virtuoos en heeft een stem om kippenvel van te krijgen.

Eli stelt zijn nieuw album voor tijdens onze Atelier Dagen. Er wordt een muziek tour georganiseerd met optredens te Hasselt, Boortmeerbeek en Sint Pauwels, telkens op Donderdag avond.

Kom genieten van een echt 'huiskamer' concert waarbij de artiest en muziek centraal staat. Iedereen is welkom, schrijf je in op onze Facebook pagina.

Indien je op de hoogte wil blijven van alle geplande Atelier concerten ...

Muziek Tour /

  • DEsignAtelier Hasselt, 15 Maart, deuren gaan open om 19u, optreden start rond 20u
  • DEsignBoutique Sint Pauwels, 29 Maart, deuren gaan open om 19u, optreden start rond 20u

Bekijk de videoclip 'When all hell breaks loose'

 

ABOUT Eli Goffa

Eli Goffa, uit het Land Van Waas en opgegroeid met pa's lp collectie uit sixties en seventies, dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzalez, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

Zijn muziek is te omschrijven als bluesy soul, Americana en roots. Hij speelt al van kinds af aan gitaar en heeft een indrukwekkende performance, het publiek wordt veelal aan de grond genageld door zijn rijkgeschakeerde stemgeluid en virtuoos gitaarspel. Het speelse cynisme waarmee hij zijn songs presenteert zorgt dan weer voor een vrolijke noot tijdens zijn optredens.

Als duo heeft hij voorprogramma's verzorgd voor Bent Van Looy, Hooverphonic en Frances in o.a. AB, Roma en Handelsbeurs en was hij in 2017 regelmatig te zien op festivals met zijn full band. Het Depot in Leuven benoemde hem onlangs tot Artist in Residence.

De single "How 'bout a little love" staat momenteel in de playlist van NPO Radio 5 (NL) en NPO Radio 1 (NL) terwijl die ook al een tiental weken de playlist van Radio 2 (BE) trotseerde. Ook zijn laatste single "When all hell breaks loose" stond een tiental weken in de playlist van Radio 1 (BE).

Nu is zijn eerste album uit waar hij samen met producer David Poltrock en hoogheden zoals Greg Gordon (USA), Monique Harcum en Ward Neirynck aan heeft gewerkt. Het nieuwe album "Written in the stars" is zowel online als op vinyl verkijgbaar.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels