Keukens

Badkamers

Maatkasten

Maatkasten

De grenzen tussen ruimtes als keuken/leefruimte, badkamer/slaapkamer, berging/speelkamer, kunnen vervagen als je kleinere oppervlaktes groot, sfeervol en functioneel wil inrichten. Daarom heb je kastoplossingen nodig om georganiseerd op te bergen, ergonomisch te gebruiken, of stijlvol apparaten weg te werken.

MIJN INTERIEUR WERKT VOOR MIJ ...

Je lades zijn perfect georganiseerd, voor alles is een plaats voorzien. Je dressing zorgt ervoor dat je minimaal tijd nodig hebt om je kleren te kiezen.

Meer inspiratie

IK GENIET VAN LEVEN IN HUIS

Een ruimte wordt pas waardevol als ze gemaakt is om mensen ‘bijeen’ te brengen, zo kan je perfect je TV wegwerken als je nood hebt aan quality time met een goed glas wijn...

Meer inspiratie

IK BELEEF ELKE MINUUT INTENS ...

Wil je het gevoel van een loft in een metropool of hou je van gezellig knus met een bank waar je je dekens en kussens in kan opbergen voor een filmavond?

Meer inspiratie

IK LEEF BEWUST ...

Kom je makkelijker tot rust als alles opgeruimd is, en weggewerkt zodat enkel de sfeerelementen overblijven in je leefruimte. Ga je graag sporten en wil je even snel kunnen...

Meer inspiratie

Eigen productie

Wij vervaardigen al onze keukens, badkamers en maatkasten volledig in eigen huis.

Bekijk onze productie

Ariade lijn

Ben je op zoek naar iets uitzonderlijk qua ontwerp? Bekijk dan onze exclusieve Ariade lijn!

Bezoek de website

Een huis moet naast dat het er goed uitziet, ook goed voelen

Piet Boon - Binnenhuisarchitect

D project

D Project is ons aanbod voor woonprojecten, waarbij we samen met onze partners ook hier op zoek gaan naar ideale oplossingen voor hun bouwproject. Wat onze professionele partners nodig hebben voor hun bouwproject, maken wij mogelijk.

Bekijk hier de projecten die wij hebben verzorgd 

Vrije inspiratie

Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast