Maatkasten

De grenzen tussen ruimtes als keuken/leefruimte, badkamer/slaapkamer, berging/speelkamer, kunnen vervagen als je kleinere oppervlaktes groot, sfeervol en functioneel wil inrichten. Daarom heb je kastoplossingen nodig om georganiseerd op te bergen, ergonomisch te gebruiken, of stijlvol apparaten weg te werken. Je huis wordt pas echt je thuis als je je eigen manier van huishoudelijke organisatie en leefgewoontes terug vertaalt naar je kastoplossingen. In je kastoplossing zit je identiteit, je levensstijl.

Dat is waarom iemand voor Deaplus kiest. We zijn een team dat met zoveel ervaring, heel goed weet welke oplossingen geschikt kunnen zijn aan de hand van een leuk gesprek in onze DesignAteliers, en/of een huisbezoek van onze ontwerpers.

Maatkast
Maatkast
Ontwerpen

Huisbezoek

Aarzel vooral niet om aan onze ontwerpers te vragen een huisbezoek te doen. Zij zullen met plezier komen kijken om de beste oplossingen te kunnen ontwerpen.

Maak een afspraak
Maatkast
Maatkast
Maatkast

Atelier dagen

Heel maart zijn we uitzonderlijk ELKE zondag geopend van 13:00u tot 17:00u!

Maatkast
Maatkast

Ons doel is om met elke oplossing jouw levenskwaliteit te verbeteren.

Volg ons op

Maatkast
Maatkast
Maatkast

Atelier dagen gedurende heel de maand Maart!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze acties, workshops, wedstrijden en muziekevenementen.

Verder lezen

Wist je dat...

Je het juist spannend en interessant maakt door een mix van spullen in je open kast te plaatsen. Je hoeft niet alleen servies in een servieskast te plaatsen of boeken in een boekenkast. Maak een mix van verschillende lijsten, gekke objecten en planten.

Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast
Maatkast

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief

Maatkast
Maatkast