Keukens

We zijn met een groot team van interieur architecten en -vormgevers, en we houden van het uitdenken van slimme en stijlvolle interieuroplossingen. Keukens zijn al jaren onze grote passie. De ontwerpers werken nauw samen met de schrijnwerkers in de fabrieken om ons aanbod optimaal in te vullen en toe te passen. We maken keukens in alle stijlen, formaten en eigenlijk kunnen we dit werkelijk doen voor elk soort budget. Met evenveel passie wordt er met onze teams gewerkt aan kleine basiskeukens als aan uitgebreide landelijke of moderne keukens.

Waar de passie werkelijk vandaan komt zijn eigenlijk de mensen. Onze ontwerpers genieten ervan om keukens te ‘maken’ voor verschillende gezinssituaties, interessegebieden, levensstijlen, ... Het wordt pas echt spannend wanneer ze een oplossing bedenken waar een klant zelf niet van wist dat het zo goed bij hun past. Dat is het moment dat je als ontwerper werkelijk voldoening krijgt.

Keuken
Ariade2

Ariade lijn

Ben je op zoek naar iets uitzonderlijk qua ontwerp? Bekijk dan onze exclusieve Ariade lijn!

Bezoek de website
Keuken
Keuken
Keuken
deaplus-toonzaal-boortmeerbeek-productfotografie-14.jpg

Minimalistisch design

In een keuken deel je momenten, in een badkamer neem je tijd voor jezelf, maatkasten even je ademruimte en gezelligheid. Wij zijn een collectief van mensen die passie delen voor interieur. Ons maatwerk wordt het hart van jouw leefwereld. Het is creatief ontworpen, met liefde gemaakt én nauwlettend geplaatst door ambachtslui.

Bekijk de case
dsc7076-2.jpg

Thuiskomen in je leefkeuken

We kunnen er genieten van een gezellige babbel tijdens een dinertje met vrienden, de kinderen maken er hun huiswerk of spelen er een gezelschapsspelletje. De keuken is duidelijk meer dan een ruimte waar gekookt wordt. Steeds vaker brengen we er onze tijd door alsof het een tweede leefruimte is. Het huiselijke gevoel van je overige woonruimtes kun je op verschillende manieren doortrekken naar je keuken, zodat het een echte leefkeuken wordt.

Lees meer
Keuken
Keuken

Als we je leefwereld kunnen verruimen met onze oplossingen, dan is onze missie geslaagd.

Puur Belgisch

Deaplus is al bijna 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten.
Deaplus is ontstaan in Limburg en staat garant voor Belgisch vakmanschap.

Onze hoofdzetel bevindt zich in Heusden-Zolder. Onze teams in de toonzalen Boortmeerbeek, Hasselt, Sint-Pauwels, Schoten en Roeselare staan paraat om klanten over het hele land optimaal en snel te kunnen bedienen.

deaplus-019.jpg

Landelijke keuken

Met een landelijke keuken creëer je een warmhartig nest in huis. Het Deaplus-maatwerk reikt je een brede waaier aan (materiaal)mogelijkheden om je landelijke keuken van je dromen samen te stellen. Of je nu kiest voor een vleugje minimalisme, eerder een scheut traditionele country, Deaplus garandeert een duurzaam en artisanaal ogend eindresultaat.

Lees meer
Keuken
Keuken

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief

Wist je dat ....

Een keukenblad het meest gebruikte onderdeel van de keuken is? En dat het keukenblad bepalend is voor de uitstraling van de gehele keuken?

cookies.jpg

Neem rustig de tijd en laat alles even bezinken in onze koffiehoek.

Wij zijn makers en daarom staan we er ook voor dat we in onze toonzalen verse koffie en verse koekjes aanbieden. Liefst nemen we zelf nog de tijd om zelf aan de slag te gaan met koekjes bakken maar als hier geen tijd voor is, werken we graag samen met makers in de buurt van onze toonzalen.

Kom langs in één van onze toonzalen
Keuken

Volg ons op

‘We zijn erop gebrand om je plezier te laten beleven aan de aanschaf van je keuken, badkamer of maatkasten.’

Keuken
Keuken

Wist je dat...

Je in tien seconden je gootsteen weer zo goed als nieuw krijgt. Het geheim: gebruik geen schuurmiddel maar onverdund bleekmiddel. Zelfs bruine aangeslagen afvoerputjes gaan er weer van blinken.