Badkamers

Een badkamer is waar je ’s morgens de juiste start maakt voor je dag, en waar je ’s avonds je dag evalueert en tot rust komt. Maar vaak ben je met meerdere personen om van de badkamer te genieten. Daarom moet een badkamer niet alleen rust bieden met de juiste sfeer aan materialen, en de juiste sanitaire keuzes. Een badkamer moet ook heel slim zijn om je make-up, potjes, dozen, handdoeken, tandenborstels, etc. op een handige manier op te bergen. Kastoplossingen in badkamers zijn vaak enorm belangrijk om een kleine ruimte toch heel ruimtelijk te doen voelen.

Onze ontwerpers maken er een feest van om een badkamer, met slim maatwerk, tot een ruimte om te toveren waar je door de dag ook in wil verblijven. Er hoeven ook niet per se zo strakke grenzen te zijn tusen de badkamer en de slaapkamer. Vaak zijn hotelkamers een geweldige inspiratie om een slaapkamer met een badkamer te verwerken met slimme kastoplossingen.

Badkamer
Badkamer

Wist je dat...

Als je 1dl azijn en 100g keukenzout mengt tot een papje, dit dan uitsmeert op de hardnekkige vlekken in je badkamer. Je enkel 30 minuten moet wachten en het vuil er zo af komt! 

 

badkamer

Atelier dagen gedurende heel de maand Maart!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze acties, workshops, wedstrijden en muziekevenementen.

Verder lezen
badkamer
Badkamer
Badkamer

Blijf op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief

Volg ons op