In West-Vlaanderen op zoek naar keukens op maat?  

Wanneer je in West-Vlaanderen zoekt naar een specialist in keukens, dan moet je zeker langskomen bij Deaplus in Roeselare. De afgelopen decennia realiseerden wij al honderden keukens voor tevreden klanten in West-Vlaanderen. Onze keukens onderscheiden zich door het 100% maatwerk en het Belgische vakmanschap. Elke keuken wordt op maat uitgewerkt door eigen interieurspecialisten en afgewerkt door eigen plaatsingsteams. Op zoek naar keukens in West-Vlaanderen? Kom langs in onze keukentoonzaal in Roeselare

De eigentijdse of klassieke keukens van Deaplus zijn niet alleen mooi, ze onderscheiden zich vooral door hun functionaliteit én kwaliteit. Al onze mensen – vanaf de interieurarchitecten over de schrijnwerkers tot en met de plaatsers – kenmerken zich door oog voor detail en zin voor perfectionisme. Wij bestaan al meer dan dertig jaar.  

Welkom in onze toonzaal voor keukens in Roeselare 

Als op en top Belgische keukenfabrikant maken we al onze keukens in onze hoofdzetel in Heusden-Zolder. Wij investeerden fors in een modern machinepark voor een ultraprecieze afwerking van onze keukens.

Daarnaast beschikken we over vijf toonzalen waar onze interieurspecialisten onze klanten ontvangen en onze mogelijkheden demonstreren. Zo beschikken we ook over een toonzaal in Roeselare, waar je zowel tijdens de openingsuren als op afspraak welkom bent om jouw droomkeuken te bespreken. 

Dankzij de centrale ligging van onze toonzaal in Roeselare plaatsen wij keukens in heel West-Vlaanderen. Zo vind je onze keukens zowel in de regio’s Ieper, Poperinge als Diksmuide, Oostende, Brugge en zelfs Knokke. 

100% maatwerk keukens in West-Vlaanderen

Ook in West-Vlaanderen vind je nog weinig fabrikanten van keukens die volledig maatwerk bieden. Vaak werken ze met een combinatie van standaardmodules, waardoor er onvermijdelijk kostbare ruimte verloren gaat. Dikke paslatten moeten bijgevolg het nodige corrigeren.

Bij ons is dat niet het geval. Wij vullen de beschikbare ruimte compleet in met kasten die tot op de millimeter op maat worden uitgetekend en vervaardigd. 

In West-Vlaanderen op zoek naar een specialist in keukens? Maak je afspraak in onze showroom in Roeselare (West-Vlaanderen).

uw
toonzaal