Dé specialist in keukens in Vlaams-Brabant? 

Dé specialist in keukens op maat – Deaplus – heeft ook een toonzaal in Vlaams-Brabant. Zo verwelkomen onze interieurspecialisten je graag in onze toonzaal in Boortmeerbeek, vlot bereikbaar vanuit heel Vlaams-Brabant. Al onze keukens zijn 100% maatwerk én Belgisch vakmanschap. De afgelopen dertig jaar realiseerden wij al honderden keukens in Vlaams-Brabant. Ook voor jouw droomkeuken gaan onze creatievelingen en vakmensen graag aan de slag. 

Iedere keuken die Deaplus oplevert, is 100% maatwerk. Wij werken niet met standaardmaten. Daarnaast zetten wij uitsluitend eigen plaatsingsteams in om alles vakkundig te installeren en af te werken. Alles moet tot in de kleinste details kloppen. 

Dé plek voor keukens in Vlaams-Brabant 

Al onze keukens worden vervaardigd in onze hoofdzetel in Heusden-Zolder, eveneens perfect bereikbaar vanuit Vlaams-Brabant. Om onze klanten uit deze regio extra van dienst te zijn, openden wij een toonzaal in Boortmeerbeek

De afgelopen jaren investeerden wij fors in de uitbouw van een modern machinepark. Deze computergestuurde machines werken tot op de millimeter juist. Elke keuken wordt haarfijn voorbereid. De combinatie van modern precisiewerk met ambachtelijk vakmanschap vormt de grote kracht achter Deaplus. Daarnaast nemen wij alleen genoegen met de beste materialen.  

Echt maatwerk voor keukens in Vlaams-Brabant

Weinig keukenbouwers in Vlaams-Brabant garanderen echt maatwerk voor hun keukens. Deaplus doet dit wel. Al te vaak zien we dat de combinatie van standaardmodules verward wordt met echt maatwerk. Met brede paslatten moet het gebrek aan vrije maatvoering gecamoufleerd worden. 

Bij Deaplus kiezen we resoluut voor 100% maatwerk. Dit betekent dat we de volledige oppervlakte van de ruimte benutten met unieke keukenkasten die tot op de centimeter passen. 

Waar vind je onze keukens in Vlaams-Brabant? 

Allereerst hebben we een eigen showroom in Boortmeerbeek. Daarnaast beschikken we ook over een toonzaal in Hasselt, vlot bereikbaar vanuit Vlaams-Brabant. Alle keukens worden uitgewerkt en uitgetekend door ervaren en creatieve interieurspecialisten, op basis van jouw dromen, wensen en verlangens.  

In Vlaams-Brabant op zoek naar een specialist in keukens? Maak je afspraak in onze showroom in Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant).

uw
toonzaal