Dé specialist in keukens voor de regio Roeselare: meer dan 30 jaar ervaring  

Ben je in Roeselare op zoek naar dé absolute specialist in keukens op maat? Kom dan langs in de toonzaal van Deaplus langs de Bruggesteenweg in Hooglede-Gits. De afgelopen jaren realiseerden wij honderden keukens voor inwoners van de regio Roeselare. Onze keukens onderscheiden door het Belgische vakmanschap en het 100% maatwerk. Elke keuken wordt, volledig volgens jouw wensen, uitgetekend door onze eigen interieurspecialisten. Eigen plaatsingsteams werken de volledige keuken bij je thuis af. Op zoek naar keukens in Roeselare? Kom met of zonder afspraak langs in onze keukentoonzaal in Roeselare

Deaplus realiseert zowel eigentijdse als klassieke keukens. Naast het unieke design besteden onze interieurarchitecten ook alle vereiste aandacht aan de functionaliteit. De kwaliteit van onze keukens wordt verzekerd door de vakkundige voorbereiding in ons werkatelier én de hoogwaardige afwerking tijdens de plaatsing. Deaplus is al meer dan dertig jaar een begrip in keukenland met meer dan vijf toonzalen, verspreid over Vlaanderen. 

Waarom elders keukens zoeken als je Deaplus in Roeselare hebt?

Met een eigen toonzaal in Hooglede-Gits (Roeselare) hoef je nergens anders keukens te zoeken. Wij zijn een op en top Belgische keukenfabrikant. Zo investeerden wij recent in de uitbouw van een uitgebreid machinepark in onze hoofdzetel in Heusden-Zolder. Dit machinepark geeft ons de mogelijkheid om hoogwaardige kwaliteitskeukens af te leveren. 

Naast de hoofdzetel bouwden wij in Vlaanderen een netwerk van vijf toonzalen uit. Zo zijn we steeds vlot bereikbaar. Onze toonzaal nabij Roeselare realiseert keukens voor klanten in de wijde West-Vlaamse regio. 

De beste keukens op maat voor Roeselare

Slechts weinig keukenbouwers kiezen nog resoluut voor 100% maatwerk, zo ook in de regio Roeselare. Deze keukens – zogezegd ‘op maat’ – bestaan in feite uit een combinatie van standaardmodules. Om dit te verdoezelen, worden er dikke paslatten of andere trucjes gebruikt. 

Deaplus levert nog echte maatkeukens af. Bij ons is niets standaard. Ook de corpussen van de kasten worden tot op de millimeter volgens de gewenste afmetingen gemaakt. Zo halen we het maximale uit de beschikbare ruimte en past je unieke keuken perfect in je interieur. 

In de regio Roeselare op zoek naar een specialist in keukens? Maak je afspraak in onze showroom.

uw
toonzaal