In Oost-Vlaanderen nood aan een ervaren specialist in keukens? 

Ben je in Oost-Vlaanderen op zoek naar een ervaren specialist in keukens op maat? Kom dan zeker langs bij Deaplus. Voor Oost-Vlaanderen hebben wij een toonzaal met keukens in Sint-Pauwels (vlakbij Sint-Niklaas). Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in hoogkwalitatieve designkeukens op maat, geplaatst en afgewerkt door eigen vakmensen. In Oost-Vlaanderen realiseerden wij de afgelopen decennia meerdere honderden keukens, tot grote tevredenheid van onze klanten. 

Onze keukens – eigentijds of eerder klassiek - blinken uit door het maatwerk. Wij werken uitsluitend met de beste materialen. Wij bieden van A tot Z Belgisch vakmanschap. Onze interieurspecialisten vertalen jouw wensen en dromen naar een prachtig ontwerp. Vervolgens gaan onze vakmensen in het centraal atelier aan de slag voor het maken van alle keukenonderdelen. 

Tenslotte staan onze eigen plaatsers in voor een plaatsing en afwerking volgens de regels van de kunst. Onze mensen onderscheiden zich door een doorgedreven zin voor perfectionisme.   

Waar moet je in Oost-Vlaanderen voor keukens zijn? 

Deaplus is de absolute specialist in keukens voor Oost-Vlaanderen. Zo beschikken wij over een eigen toonzaal in Sint-Pauwels, vlakbij Sint-Niklaas. Alle keukens worden centraal gemaakt in ons atelier in Heusden-Zolder. Daar beschikken we over een ultramodern machinepark. Alle keukens worden computergestuurd tot op de millimeter juist voorbereid. 

Zoek je keukens op maat in Oost-Vlaanderen? 

Niet alle keukenbouwers uit Oost-Vlaanderen die maatwerk beloven, maken hun beloftes effectief waar. Al te vaak gaat het om standaardmodules die met elkaar worden gecombineerd, zodat deze keukens lijken op maatwerk. Met verschillende trucjes – zoals brede paslatten – wordt de keuken dan in de ruimte ingepast. 

Keukens van Deaplus zijn 100% maatwerk. Ook de kastcorpussen worden volledig aangepast aan de beschikbare ruimte. Ook op vlak van design kennen wij geen beperkingen. 

In Oost-Vlaanderen op zoek naar een specialist in keukens? Maak je afspraak in onze showroom vlakbij Sint-Niklaas.

uw
toonzaal