In Limburg op zoek naar een specialist in keukens? 

Droom je van een nieuwe keuken en ben je in Limburg op zoek naar een absolute specialist in keukens op maat? Dan moet je zeker langskomen bij Deaplus. Met onze hoofdzetel in Heusden-Zolder én een toonzaal in Hasselt zijn wij al meer dan dertig jaar dé specialist in Limburg voor kwaliteitsvolle keukens op maat. Wij realiseerden al duizenden keukens voor klanten uit heel Limburg. 

Alle keukens die wij maken en plaatsen, zijn 100% maatwerk. Onze interieurspecialisten werken niet met vaste standaardmaten of modules. Onze eigen plaatsers staan garant voor een verfijnde en vakkundige afwerking. Tot in de kleinste details moet alles kloppen. 

Dé specialist in Limburg voor keukens 

Een grotere specialist in keukens ga je in Limburg niet vinden. Al meer dan dertig jaar maakt Deaplus de ideale combinatie tussen ambachtelijk vakmanschap en ultramoderne productiefaciliteiten. Wij beschikken over computergestuurde machines die tot op de millimeter juist werken. 

Voor jouw keuken gebruiken we uitsluitend de beste materialen. Elke keuken wordt geplaatst door onze eigen vakmensen. Wanneer er iets moet worden bijgestuurd of bijgeschaafd, dan gebeurt dit meteen in ons eigen werkatelier. Wij hangen van niemand extern af. Alles is 100% Belgisch vakmanschap. 

Keukens op maat in Limburg 

Weinig fabrikanten van keukens, ook in Limburg, leveren écht maatwerk af. Maatwerk betekent dat er niet gewerkt wordt met verschillende modules die gecombineerd worden. Verschillende trucjes – waaronder brede paslatten – zijn dan nodig om alles ‘geforceerd’ te laten passen.

Onze keukens daarentegen passen altijd haarfijn in de ruimte. Niet is standaard! Onze paslatten blijven uitermate beperkt, hét bewijs dat alles op maat van de beschikbare ruimte wordt voorzien. Als je dus in Limburg zoekt naar een specialist in keukens op maat, dan moet je bij Deaplus zijn.  

Waar in Limburg bieden wij onze keukens aan?

Met een showroom in Hasselt beschikken wij in Limburg over een centrale locatie om onze keukens te tonen. Ervaren interieurspecialisten verwelkomen je – al dan niet op afspraak – én tonen je graag de talrijke mogelijkheden. Wanneer gewenst gaan ze ook voor jou aan de slag om je ultieme droomkeuken uit te werken. Je ontvangt hiervoor vrijblijvend een prijsofferte.  

In Limburg op zoek naar een specialist in keukens? Maak je afspraak in één van onze vijf showrooms.

 

 

 

uw
toonzaal