Wie is dé specialist voor keukens in Antwerpen? Deaplus!   

Al meer dan dertig jaar plaatst Deaplus met groot succes kwaliteitsvolle keukens op maat in de volledige provincie Antwerpen. Vanuit onze toonzaal in Schoten én de hoofdzetel in het Limburgse Heusden-Zolder bestrijken we vlot de volledige provincie Antwerpen. Onze keukens onderscheiden zich door het Belgische kwaliteitsvolle vakmanschap. Wij staan garant voor 100% maatwerk. Niets is standaard! Elke keuken wordt uitgetekend door eigen interieurspecialisten, geïnstalleerd door eigen plaatsers. Keukens in Antwerpen? Dan moet je langskomen in onze toonzalen in Schoten of Heusden-Zolder

Deaplus biedt zijn klanten een complete vrijheid op vlak van design. Wij maken zowel eigentijdse, moderne als klassieke keukens. Daarnaast blinken onze keukens uit op vlak van functionaliteit en gebruiksgemak. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. Alles gebeurt bovendien door eigen medewerkers, vanaf het design door onze interieurspecialisten tot en met de plaatsing door eigen vakmensen. Onze medewerkers kenmerken zich door een oog voor detail en een doorgedreven zin voor perfectionisme.

In Antwerpen nood aan een bouwer van keukens?  

Wij zijn een Belgisch bedrijf dat Belgisch vakmanschap hoog in het vaandel draagt. Wij beschikken over een centraal werkatelier in Heusden-Zolder, uitgerust met moderne productiemachines. Hier vervaardigen we van A tot Z al onze keukens, ook deze voor onze toonzaal in Schoten (Antwerpen).

Daarnaast ben je als inwoner van de provincie Antwerpen ook welkom om de keukens te ontdekken in onze nabijgelegen toonzaal in Heusden-Zolder.  

Maatwerk voor onze keukens in Antwerpen

Antwerpen telt weinig bouwers van keukens die zich specialiseren in hoogkwalitatief maatwerk. Veel gekende ketens beweren te werken met maatwerk, in feite gaat het telkens om een combinatie van de beschikbare standaardmodules. Onvermijdelijk leidt dit tot een minder optimale benutting van de beschikbare ruimte en allerlei lapmiddelen zoals brede paslatten. 

Bij Deaplus is maatwerk écht maatwerk. Alles wordt tot op de millimeter gemaakt volgens onze persoonlijke opmetingen. Ook de afmetingen van onze kastcorpussen zijn volledig variabel. 

In Antwerpen op zoek naar een specialist in keukens? Maak je afspraak in onze showroom in Schoten (West-Vlaanderen).

uw
toonzaal