Droom je van een échte keuken op maat? 

Wanneer je op zoek bent naar een keuken op maat, dan ben je bij Deaplus aan het juiste adres. Als Belgische keukenspecialist specialiseren wij ons al meer dan dertig jaar in kwaliteitsvol maatwerk. Elke keuken is 100% op maat ontwerpen én gemaakt, wij kennen geen standaardmaten of vaste modules. Bovendien mag je rekenen op een verfijnde en vakkundige afwerking. Onze plaatsingsteams zorgen dat alles tot in de kleinste details klopt. Op zoek naar een keuken op maat? Maak vandaag nog je afspraak in één van onze vijf toonzalen.

Wil je een échte keuken op maat?

Eigenlijk is het niet zo eenvoudig om een echte keuken op maat te vinden. Veel keukenbouwers werken met vaste afmetingen of standaardmaten, waardoor je keuken een bouwpakket wordt met verschillende modules. Hierdoor zijn tijdens het plaatsen allerlei ‘trucjes’ nodig om de keuken te laten passen in en aansluiten met de ruimte.

Een echte keuken op maat wordt zonder standaardmaten tot in het kleinste detail juist gemaakt. Elke kast heeft exact de gewenste afmetingen. Wie een echte keuken op maat wilt, moet langskomen bij Deaplus. Wij laten je keuken perfect passen in de ruimte. 

Vakmanschap met moderne machines

Wij combineren dertig jaar vakmanschap met ultramoderne  productiefaciliteiten. Onze computergestuurde productiemachines maken het mogelijk tot op de millimeter juist te werken. We ontvangen onze klanten in vijf toonzalen, verspreid over Vlaanderen.

Onze vakmensen en plaatsers werken uitsluitend met de beste materialen. Dit geldt zowel voor het hout, de geleiders als de scharnieren. Alle stijlen zijn perfect mogelijk.   

Wij tekenen je keuken op maat uit

We verwelkomen je graag in één van onze vijf toonzalen. Eén van onze interieurarchitecten leidt je graag rond en toont je de eindeloze mogelijkheden. Vervolgens werken we voor jou een ontwerp uit op basis van je wensen en verlangens.

Dit ontwerp sluit qua uitstraling en stijl niet alleen perfect aan bij je interieur, ook functioneel denken we helemaal met je mee. We schaven het ontwerp bij totdat je 100%  tevreden bent. 

Droom je van een keuken op maat? Maak je afspraak in één van onze vijf showrooms.

 

uw
toonzaal